• Wedstrijdzaken en voetbal.nl app

  update 7/9/2020

  Ieder lid (of ouder/verzorger van spelend kind) dient de wedstrijdzaken of de voetbal.nl app te installeren. Beide apps zijn van de KNVB. Let op! De apps werken alleen als de inschrijving compleet is.

  De voetbal.nl app is er voor spelers en ouders. De wedstrijdzaken app is voor coaches/trainers en begeleiders. Er zijn subtiele verschillen tussen beide apps.

  Op deze RVV Blijdorp pagina staat een zo beknopt mogelijke samenvatting hoe je de apps dient te installeren. Kom je er niet uit? Er is altijd wel een voetbalpapa of mama, trainer of coordinator op de club die je kan helpen.

  Voor alle ouders en/of leden: de voetbal.nl app


  1) Download de app (als je die nog niet hebt geinstalleerd)


  2) Registreer je met het e-mail adres dat je bij inschrijving aan de club hebt doorgegeven

  Waarschijnlijk hebben we al een juist e-mail adres in Sportlink (het systeem van de KNVB) staan. Dat is het e-mail adres waarmee je jezelf en/of je kind hebt opgegeven. Als dat niet zo is, meld dat dan direct aan:

  seniorledenbeheer@rvv-blijdorp.nl
  juniorledenbeheer@rvv-blijdorp.nl

  We zullen het door je opgegeven e-mailadres zo snel mogelijk verwerken zodat je de app kunt activeren.

  3) Activeer

  4) Log in en koppel


  Controleer onder Instellingen, Persoonsgegevens je eigen gegevens. Voor ouders en verzorgers nog extra onder Instellingen, Mijn kinderen de gegevens van je kinderen. Je kunt de adresgegevens zelf aanpassen indien nodig. Als er een fout staat in naam of geboortedatum dan kan alleen de club dat aanpassen. En als niet alle kinderen zichtbaar zijn in hetzelfde account kan de club dat nakijken. Zie de e-mail adressen hierboven.

  Controleer van elke speler de foto. Zorg dat hier een duidelijke pasfoto staat, met alleen de speler erop en alleen hoofd en schouders. In Blijdorp tenue is natuurlijk het leukste! Zonder duidelijke pasfoto kan de scheidsrechter besluiten dat je zelf of je kind niet mag spelen.
  Speciaal voor trainers/coaches (met name de hoofdtrainer van elk team)

  Trainers en coaches maken gebruik van de wedstrijdzaken app en hebben meer rechten. Per team moet ten minste 1 trainer/coach in sportlink geregistreerd staan als lid van de technische staf van een team. Deze persoon kan in de wedstrijdzaken app het wedstrijdformulier zien en beheren. Controleer als (hoofd)trainer/coach of je over deze rechten beschikt. Dat ontdek je snel als je inlogt op de app. Kijk of je volgens de handleiding beschikt over de extra functies.

  1) Download de app (als je die nog niet hebt geinstalleerd)


  2) Registreer 

  Waarschijnlijk hebben we al een juist e-mail adres adres in Sportlink (het systeem van de KNVB) staan. Dat is het e-mail adres waarmee je jezelf en/of je kind hebt opgegeven. Als dat niet zo is, meld dat dan direct:

  seniorledenbeheer@rvv-blijdorp.nl
  juniorledenbeheer@rvv-blijdorp.nl

  We zullen het door je opgegeven e-mailadres zo snel mogelijk verwerken zodat je de app kunt activeren.

  3) Activeer

  4) Log in en koppel


  Controleer bij de start van het seizoen of je alle spelers uit je team ziet en of je de extra rechten hebt. Als je niet alle spelers ziet (of als je spelers ziet staan die niet in jouw team horen) geef dat dan zsm door aan ons ledenbeheer. Spelers die niet op het formulier staan zijn ofwel geen lid, ofwel staan verkeerd in sportlink.

  Tip: soms kan het helpen door even uit te loggen en in te loggen.