• Community

    De RVV Blijdorp Community zorgt voor extra inkomsten om doelstellingen te verwezenlijken, die voortkomen uit de missie en visie van RVV Blijdorp.

    De RVV Blijdorp Community is een groep Rotterdammers met een band met de vereniging. Of je nu ondernemer of ouder van een jeugdlid bent, je kunt je al aansluiten bij de RVV Blijdorp Community met een bedrag vanaf €100 per jaar. Dan ben je member en werk je mee aan en beslis je mee over de te bereiken doelen. Ook externe partners zonder directe binding met de vereniging zijn welkom zolang ze de visie van de RVV Blijdorp Community onderschrijven.

    Er wordt vooraf een doelstelling en tijdsbestek bepaald door het hoofdbestuur in overleg met de Community. Vervolgens wordt gekeken wat het verwezenlijken van de doelstelling binnen de afgesproken termijn aan kosten met zich meebrengt. De Community (Community commissie) gaat dan aan de slag om het benodigde bedrag via een “crowdfunding”-principe, binnen te halen. Is een doel eenmaal bereikt, dan stelt de Community nieuwe doelen. Bij een vereniging in ontwikkeling is er altijd wel iets te verbeteren. Het is dan ook gemakkelijk om telkens een nieuw doel te stellen.

    Lees meer over onze Community en hoe je member wordt op onze Community website