• In een intensieve wedstrijd stond RVV Blijdorp op 11 november tegenover Alexandria '66 in een langverwachte rematch. Terugkijkend op hun eerdere oefenwedstrijd, waarin Alexandria '66 met 1-4 won, had RVV Blijdorp iets recht te zetten.

    De wedstrijd verliep met hoog tempo en intense momenten. De keeper van Alexandria '66 stond in de schijnwerpers door maar grote kansen van RVV Blijdorp in de eerste helft te keren. Echter leek de wedstrijd te stranden op een 0-0 gelijkspel en was de kans groot dat de punten verdeeld werden. Een minuut voor het eindsignaal, veranderde de dynamiek van de wedstrijd. Na een verdwaalde voorzet van Anas, die in eerste instantie een houdbare bal leek voor de keeper, maar de laagstaande zon bemoeilijkte zijn zicht, waardoor hij de bal niet goed kon controleren, belandt de bal voor de voeten van Khalid, die zo de verlossende 1-0 voor het intikken kreeg.

    Met deze belangrijke overwinning trekt RVV Blijdorp de streep door het verleden en behoudt de leiding in de competitie met 9 punten uit 3 wedstrijden. De indrukwekkende prestatie plaatst het team in een sterke positie.

    De volgende uitdaging wacht al snel, aangezien RVV Blijdorp volgende week opnieuw een rematch. Dit keer gaat het team weer op bezoek bij SC Feyenoord op Varkenoord, om 15:00 uur. De spelers staan voor de taak om de recente momentum vast te houden en opnieuw te schitteren op het voetbalveld.