• Na de benodigde voorbereidingen die eind vorig jaar starten, diverse overleggen en het klaar zetten van de velden op de zondag ervoor was het Maandag 20 mei zo ver. Ons eerste Jeugdtoernooi beginnend met vanaf 08:45 de jo12 8 tallen verdeeld over de velden 2 en 3. Er werd gespeeld in 4 poules waarvan 2 poules met 5 teams die ieder een maal tegen elkaar speelde. In de andere 2 poules zaten 4 teams die uit en thuis tegen elkaar speelden. Het weer was ons deze dag redelijk gezind. Beginnend met wat lichte regen en de rest van de dag een zonnetje. Nadat rond 12:45u de kruitdampen van de vele wedstrijden was opgetrokken kon de balans worden opgemaakt.

    De prijsuitreiking werd gedaan door onze voorzitter Patricia en co sponsor Eren van ROCC Solid Results.

    In de middag vanaf 13:30u was het de beurt aan de JO13 elftallen om hun kunsten te vertonen op velden 1,2 en 3. In de 3 poules zaten 4 teams die ook weer een uit- en thuiswedstrijd tegen elkaar speelden.
    17:45i werd die dag voor de laatste maal door onze scheidsrechters gefloten en konden de prijzen door hoofdsponsor Jasper Budel van Budelinc worden uitgereikt.