• Wat te doen als je team niet kan voetballen op een door de KNVB bepaalde wedstrijddatum?

  Het belangrijkste is om te kijken of het een thuis of uitwedstrijd is:

   

  Thuiswedstrijd:

  Overleg eerst met het wedstrijdsecretariaat op welke dag er een veld beschikbaar is om deze wedstrijd in te halen. Zorg ervoor dat je meerdere data en tijden ontvangt (Indien mogelijk).

  Vervolgens neemt de trainer zelf contact op met de tegenstander om gezamenlijk tot een akkoord te komen voor een ander speeldatum en tijdstip. Dit dient bevestigd te worden via de mail.

  Vervolgens stuur je de mail waarin beide teams de nieuwe datum bevestigen naar: wedstrijdsecretariaat@rvv-blijdorp.nl.  De wedstrijdsecretaris zal deze wijzigingsverzoek vervolgens invoeren in sportlink. De tegenpartij krijgt hiervan een melding op hun vereniging en geven hier dan akkoord op binnen sporlink. De wedstrijd is dan verzet en ook zichtbaar in de bekende app.

  Zorg dat de mail voor maandag 18:00 (week van de wedstrijd) is verstuurd. 
  Zorg ervoor dat dit in de week van de wedstrijd voor dinsdag 12:00 is afgehandeld om problemen te voorkomen.

   

  Uitwedstrijd

  Neem contact op met de tegenstander om gezamenlijk tot een akkoord te komen over een nieuwe speeldatum en tijdstip. Dit moet dan via de mail bevestigd worden naar elkaar. Vervolgens stuur je de mail waarin beide teams de nieuwe datum bevestigen naar: wedstrijdsecretariaat@rvv-blijdorp.nl. De wedstrijdsecretaris zal deze wijzigingsverzoek vervolgens invoeren in sportlink.

  De tegenpartij krijgt hiervan een melding op hun vereniging en geven hier dan akkoord op binnen sporlink. De wedstrijd is dan verzet en ook zichtbaar in de bekende app. 
  Zorg ervoor dat dit in de week van de wedstrijd voor dinsdag 12:00 is afgehandeld om problemen te voorkomen.

   
  Als je niet komt opdagen (dat mag echt niet) zal de KNVB de club een boete opleggen. Hier zitten wij allemaal niet op te wachten. Dus heb je te weinig spelers en de wedstijd gaat door (geen akkoord met de tegenstander): Gewoon verschijnen! Probeer van andere teams spelers alsnog te regelen. Neem anders contact op met je coördinator. Er staan vast nog voetballers te trappelen om mee te doen.